Короп рожевий в овочах

ДРУГІ СТРАВИ
647 Короп рожевий в овочах
Фото - Короп рожевий в овочах
інгредієнти:
  • Короп (свіжий) 1200 г
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Буряк 2 шт.
  • Сік лимонний 2 ст.л.
  • Перець чорний (горошком) 10 шт.
  • Перець духмяний (горошком) 6 шт.
  • Лавровий лист 8 шт.
  • Вода

Карпо розовийв овочах інгредієнти

Карпо розовийв овочах

фото Карпо розовийв овочах Буряк помити, очистити і шкірку відправити у сотейник, додати 2 ст. л. лимонного соку.

Карпо розовийв овочах Карп Додати 300-400 мл води. Довести до кипіння і тушкувати на повільному вогні 20 хв.

Карпо розовийв овочах Морква Очистити цибулю, лушпиння промити.

Карпо розовийв овочах Цибуля ріпчаста Очистити і нарізати великими порційними шматками рибу.

Карпо розовийв овочах Буряк Буряк і моркву нарізати шматочками, кружечками.

Цибулю - кільцями.

Карпо розовийв овочах Соклімонний Процідити буряковий відвар (шкірку викинути).

Карпо розовийв овочах Перець чорний Укласти у сотейник шарами. Лушпиння цибулі.

Карпо розовийв овочах Перець духмяний Нарізані овочі.

Карпо розовийв овочах Лавровий лист Лавровий лист і перець горошком.

Карпо розовийв овочах Вода Шматки риби.

Карпо розовийв овочах Закрити рибу овочами, лавровим листком і перцем.

Карпо розовийв овочах Залити буряковим відваром і водою, щоб вони злегка покрили рибу.

Карпо розовийв овочах

Карпо розовийв овочах Тушкувати під закритою кришкою на повільному вогні 40 хв.

Карпо розовийв овочах Подавати із зеленню.

Рибу виймати із сотейника, коли вона майже охолоне.


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter