Короп рожевий в овочах
705
інгредієнти:
- Короп (свіжий) 1200 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Буряк 2 шт.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Перець чорний (горошком) 10 шт.
- Перець духмяний (горошком) 6 шт.
- Лавровий лист 8 шт.
- Вода
Буряк помити, очистити і шкірку відправити у сотейник, додати 2 ст. л. лимонного соку.
Додати 300-400 мл води. Довести до кипіння і тушкувати на повільному вогні 20 хв.
Очистити цибулю, лушпиння промити.
Очистити і нарізати великими порційними шматками рибу.
Буряк і моркву нарізати шматочками, кружечками.
Цибулю - кільцями.
Процідити буряковий відвар (шкірку викинути).
Укласти у сотейник шарами. Лушпиння цибулі.
Нарізані овочі.
Лавровий лист і перець горошком.
Шматки риби.
Закрити рибу овочами, лавровим листком і перцем.
Залити буряковим відваром і водою, щоб вони злегка покрили рибу.
Тушкувати під закритою кришкою на повільному вогні 40 хв.
Подавати із зеленню.
Рибу виймати із сотейника, коли вона майже охолоне.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі