Короп по-східному
- Короп (свіжий) 1 кг
- Рис (пропарений довгозерний) 2 скл.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лимон 1 шт.
- Майонез пісний (майонезний соус) 1 ст.л.
- Зелень (кріп, петрушка) 1 пуч.
- Приправа (сіль, італійські трави)
- Олія
Очистити і випатрати коропа. Посипати сіллю, італійськими травами, полити зовні і зсередини соком лимона. Скласти у ємність і маринувати хвилин 20-30.
Промити рис і обсмажити на сковорідці на олії. Перекласти у каструлю і смажити до готовності.
Начинка: обсмажити дрібно порізану цибулю, моркву, наприкінці смаження додати посічену зелень, перемішати і відразу зняти з вогню. Залишити під кришкою.
Закласти у промаринованого коропа начинку з овочів. Заколоти черевце зубочистками. Натерти рибку майонезним соусом (пісний).
На деко викласти фольгу, на неї рис за формою риби, залишену начинку і фаршированого коропа. Загорнути у фольгу і поставити у розігріту до 180-200°С духовку на 50-60 хвилин. Потім розкрити фольгу з часом і знову залишити у духовці на 10-20 хвилин, щоб рибка покрилася скоринкою.
Подавати із зеленню і свіжими овочами.
Нужно быстро очистить печень - печеня в горщиках. Доставка готовой еды на неделю.
Салат з селериИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат мясной рецепт. Вкусный мясной салат.
Быстрый рецепт вкусного салата. Скачать рецепты вкусных салатов.
Скачать Украинская кухня. Украинская кухня спб.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter