Короп по-грецьки
660
інгредієнти:
- Короп 1 кг
- Морква 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Майонез
- Сіль
Почистити коропа і розрізати на стейки.
Стейки посолити, посипати спеціями, скласти у формочку і дати трохи настоятися.
Морквину натерти на крупній тертці. Часник подрібнити і змішати з морквою.
Рибу накрити морквиною.
Зверху нанести сіточку майонезу і поставити в духовку при температурі 170-175 градусів на 25-30 хвилин.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торта из тыквы.
Тыква выращивание: оладьи тыквенные.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі