Короп під шафрановим соусом
859
інгредієнти:
- Короп (дзеркальний)
- Вершки 3 ст.л.
- Шафран
- Борошно
- Картопля
- Масло вершкове
- Розмарин
Коропа випатрати і витягнути рeберні і хребетну кістки. Промити, обваляти у борошні й обсмажити на вершковому маслі.
Вершки випарити, підсолити і додати шафран. Відварену картоплю нарізати шматочками і обсмажити на грилі з розмарином.
Обсмаженого коропа залити вершками і довести до готовності у духовці. Подавати з картоплею (можна з рисом).
Кулинарные рецепты первых блюд с фотографиями recepti.biz.ua
ТутУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Рецепты на праздничный стол: рецепт торта медовика.
Кулинарные рецепты от Tramontina - медовик рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі