Короп під шафрановим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
808 Короп під шафрановим соусом
Фото - Короп під шафрановим соусом
інгредієнти:
  • Короп (дзеркальний)
  • Вершки 3 ст.л.
  • Шафран
  • Борошно
  • Картопля
  • Масло вершкове
  • Розмарин

Коропа випатрати і витягнути рeберні і хребетну кістки. Промити, обваляти у борошні й обсмажити на вершковому маслі.

Вершки випарити, підсолити і додати шафран. Відварену картоплю нарізати шматочками і обсмажити на грилі з розмарином.

Обсмаженого коропа залити вершками і довести до готовності у духовці. Подавати з картоплею (можна з рисом).

Кулинарные рецепты первых блюд с фотографиями recepti.biz.ua

ТутУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых

Рецепты на праздничный стол: рецепт торта медовика.

крещатый яр торт

Кулинарные рецепты от Tramontina - медовик рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter