Короп на яблуках "Святковий"
- Короп 1 кг
- Яблуко 2 шт.
- Сир ковбасний 150 г
- Картопля 6 шт.
- Майонез 50 г
- Сметана 150 г
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
Рибу почистити, випатрати, дістати зябра і промити під проточною водою.
Зробити діагональні надрізи уздовж хребта.
Оброблену рибку полити соком вичавленого лимона, посолити, поперчити і залишити на 15 хвилин.
Очистити картоплю і тоненько нарізати.
Очистити і нарізати кільцями цибулю.
Із яблук видалити серцевину, шкірку не очищати.
Підготовлені яблука помістити у черевце коропа. Рибину розмістити діагонально на листі, із боків розкласти картоплю та цибулю.
Сир натерти на тертці і посипати ним картоплю. Сметану змішати з майонезом. Отриманою сумішшю полити овочі, а також тоненьким шаром промазати рибину.
Духовку розігріти до 180 градусів, помістити рибину і запікати 40-50 хвилин.
Рецепты блюд с ливеромРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты Приготовления: новые рецепты салатов с фотографиями.
Рецепты от даши малаховой здесь
Салат из картошки моркови и яиц колбасыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт блюд праздничного стола тут
www.recepti.biz.ua рецепты салатов из ассорти морепродуктов
технология производства 80 майонеза
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт домашний майонез. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter