Короп на решітці
617
інгредієнти:
- Короп 2 кг
- Спеції (перець чорний, базилік, орегано)
- Лимон 2 шт.
- Сіль
- Дим рідкий 1 ст.л.
Коропа випатрати, почистити, видалити зябра.
Висушити рушником, зробити кілька надрізів з боків, натерти спеціями і сіллю. Можна полити лимонним соком. Дати промаринуватися годин 5-8 у холодильнику.
Розігріти духовку до 200 градусів, коропа змастити соняшниковою олією, викласти на грати і в духовку на 1,5 години.
Хвилин через 30 розвести рідкий дим 1:1 і полити рибу.
Пирог из тыквы. Тыквенный пирог из тыквы.
Как приготовить вкусный шашлык - блюда из картофельного пюре в духовке. Духовой шкаф Beko.
www.recepti.biz.uaпаска рецепти з фото
Рецепт майонеза провансаль здесь
http://recepti.biz.ua торт медовик
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі