Короп на овочевій подушці

ДРУГІ СТРАВИ
724 Короп на овочевій подушці
Фото - Короп на овочевій подушці
інгредієнти:
  • Короп 2 кг
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Гриби 300 г
  • Лимон 0.5 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (білий)

Короп на овочевій подушці інгредієнти Гриби відварити 20 хвилин (посолити), відвар злити, гриби порізати невеликими шматочками.

Цибулю порізати кільцями.

Моркву вимити, почистити і порізати кружечками.

Перець вимити, видалити з нього насіннєву коробку, обсушити і порізати соломкою.

На розігрітій з олією сковороді обсмажити кільця цибулі 3 хвилини.

Потім додати моркву, смажити 5 хвилин.

До цибулі з морквою додати болгарський перець і смажити ще 5 хвилин.

Короп на овочевій подушці Коропа вимити, обсушити і натерти сіллю і перцем.

Від половинки лимона відрізати 2 скибочки, кожну скибочку розрізати навпіл.

На одному боці коропа зробити невеликі надрізи під кутом 45 градусів і вставити в ці надрізи половинки скибочок лимона. У змащену олією форму для запікання або сковороду викласти овочі, гриби, а зверху покласти рибу (скибочки лимона повинні бути зверху).

Рибу збризнути олією і запікати при температурі 180-190 градусів 30-35 хвилин.

 

страви до святого вечора

Рецепти святкових закусокВкусные быстрые и простые рецепты Закусок

курсовая салат мясной

Салат с Курицей и фруктами на апельсиновом соусе www.recepti.biz.ua

Рецепты Для Мультиварки - салати з крабовими паличками рецепти. Салаты на праздничный стол с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter