Короп на овочевій подушці
- Короп 2 кг
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Гриби 300 г
- Лимон 0.5 шт.
- Сіль
- Перець чорний (білий)
Гриби відварити 20 хвилин (посолити), відвар злити, гриби порізати невеликими шматочками.
Цибулю порізати кільцями.
Моркву вимити, почистити і порізати кружечками.
Перець вимити, видалити з нього насіннєву коробку, обсушити і порізати соломкою.
На розігрітій з олією сковороді обсмажити кільця цибулі 3 хвилини.
Потім додати моркву, смажити 5 хвилин.
До цибулі з морквою додати болгарський перець і смажити ще 5 хвилин.
Коропа вимити, обсушити і натерти сіллю і перцем.
Від половинки лимона відрізати 2 скибочки, кожну скибочку розрізати навпіл.
На одному боці коропа зробити невеликі надрізи під кутом 45 градусів і вставити в ці надрізи половинки скибочок лимона. У змащену олією форму для запікання або сковороду викласти овочі, гриби, а зверху покласти рибу (скибочки лимона повинні бути зверху).
Рибу збризнути олією і запікати при температурі 180-190 градусів 30-35 хвилин.
Рецепти святкових закусокВкусные быстрые и простые рецепты Закусок
Салат с Курицей и фруктами на апельсиновом соусе www.recepti.biz.ua
Рецепты Для Мультиварки - салати з крабовими паличками рецепти. Салаты на праздничный стол с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter