Короп медово-яблучний пряний
- Короп (свіжий) 3 кг
- Лимон 1 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- М´ята (суха) 1 ч.л.
- Мед 1 ч.л.
- Картопля 1.5 кг
- Яблуко (кисло-солодке) 5 шт.
- Цибуля червона 2 шт.
Коропа очистити, відрізати голову, промити. Зробити надрізи уздовж ребер.
Маринад: сік одного лимона + оливкова олія + соєвий соус + мед + м'ята. Усе змішати і змастити гарно коропа зовні і зсередини. Залишити на 15-20 хв.
Очищену і порізану картоплю викласти на деко, змащене олією, посолити, поперчити. Зверху викласти цибулю кільцями (або півкільцями). У центр деко викласти яблучка (заздалегідь очищені від серцевинки і замість неї помістити шматочок цедри лимона).
Зверху черевцем вниз покласти коропа (так, щоб яблучка були під черевцем).
Поставити у духовку на 180-200 градусів на 40-50 хвилин.
Хвилин за 10 до готовності додати дрібно рубаний часник на картопельку.
Всегда круглосуточно. Мечта: мясные салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты первых блюд с фотоРецепты русской кухни М Сырникова. Кулинарные рецепты
Рецепти гарячих страв на день народженнярецепти гарячих страв
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter