Короп медово-яблучний пряний

ДРУГІ СТРАВИ
637 Короп медово-яблучний пряний
Фото - Короп медово-яблучний пряний
інгредієнти:
  • Короп (свіжий) 3 кг
  • Лимон 1 шт.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • М´ята (суха) 1 ч.л.
  • Мед 1 ч.л.
  • Картопля 1.5 кг
  • Яблуко (кисло-солодке) 5 шт.
  • Цибуля червона 2 шт.

Карпо медово-яблучний пряний інгредієнти Коропа очистити, відрізати голову, промити. Зробити надрізи уздовж ребер.

Маринад: сік одного лимона + оливкова олія + соєвий соус + мед + м'ята. Усе змішати і змастити гарно коропа зовні і зсередини. Залишити на 15-20 хв.

Карпо медово-яблучний пряний Очищену і порізану картоплю викласти на деко, змащене олією, посолити, поперчити. Зверху викласти цибулю кільцями (або півкільцями). У центр деко викласти яблучка (заздалегідь очищені від серцевинки і замість неї помістити шматочок цедри лимона).

фото Карпо медово-яблучний пряний Зверху черевцем вниз покласти коропа (так, щоб яблучка були під черевцем).

Поставити у духовку на 180-200 градусів на 40-50 хвилин.

Хвилин за 10 до готовності додати дрібно рубаний часник на картопельку.

Карпо медово-яблучний пряний Карп

 

Всегда круглосуточно. Мечта: мясные салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты первых блюд с фотоРецепты русской кухни М Сырникова. Кулинарные рецепты

Рецепти гарячих страв на день народженнярецепти гарячих страв

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter