Короп фарширований цибулею і горіхами
- Короп
- Горіхи мигдальні 100 г
- Йогурт (сметана або вершки) 125 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Лимон 0.5 шт.
- Спеції для риби 3 ст.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Сіль
- Перець мелений (суміш перців)
Начинка: горіхи порубати ножем, змішати з йогуртом і зеленою цибулею.
Ріпчасту цибулю нарізати кільцями.
Лимон нарізати на дольки.
Змішати спеції для риби з оливковою олією, сіллю і цедрою половини лимона.
Рибу почистити і випатрати, зробити із двох сторін поперечні надрізи на відстані приблизно 2 см, натерти сумішшю спецій та олії (зовні і зсередини) і у кожен розріз укласти по часточці лимона.
Нафарширувати коропа горіхово-йогуртовою сумішшю і цибулею, посипати перцем.
Загорнути у фольгу і поставити у духовку приблизно на годину. Хвилин за 20 до кінця приготування фольгу розрізати, щоб короп трохи підзолотився.
Дістати рибу з духовки, викласти на тарілку.
Посипати зеленою цибулею.
recepti.biz Рецепты и советы
Банош рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт кекс столичныйРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Лучшие рецепты пасхи видеоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты с малиной - рыбные салаты. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Листовые салаты и заправки к ним. Заправка салат цезарь.
Рецепт форели от Клода Моне и Юлии ВысоцкойРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кондитерские формы - кексы кофейные. Очень вкусные кексы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter