Короп, фарширований лососем

ДРУГІ СТРАВИ
849 Короп, фарширований лососем
Фото - Короп, фарширований лососем
інгредієнти:
  • Короп 600 г
  • Лосось 300 г
  • Бекон (копчений) 100 г
  • Яйце 1 шт.
  • Вершки (жирні) 100 мл
  • Крохмаль картопляний 35 г
  • Біле вино сухе 50 мл
  • Сир сулугуні 100 г
  • Сіль
  • Перець

Лосось, бекон, сир, покласти у чашу комбайна (встановивши шнек-ніж), збити на першій швидкості, додати яйце, вершки, вино, посолити і поперчити, збивати пару хвилин і відставити.

Коропа почистити, вийняти зябра. По хребту зробити надріз, вийняти хребет разом з нутрощами, промити. Натерти коропа сіллю, перцем і крохмалем. Начинити коропа фаршем і зашити яскравою ниткою по хребту. Викласти рибу на деко, змащене олією. Відправити в духовку на 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Після приготування акуратно видалити нитки, посипати зеленню. Подавати рибу з соусом тартар або ж з лимоном.

 

Доставка готовой еды на неделю: печеня по домашньому.

Французские десерты рецептыГазета для изучающих французский

Рецепты салатов на англ. языке. Рецепт салата с зеленью на английском языке.

ТутРецепты всевозможных диет. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

recepti.biz.ua рецепты салат морепродукты

салаты из отварной картошки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter