Короп, фарширований лососем
- Короп 600 г
- Лосось 300 г
- Бекон (копчений) 100 г
- Яйце 1 шт.
- Вершки (жирні) 100 мл
- Крохмаль картопляний 35 г
- Біле вино сухе 50 мл
- Сир сулугуні 100 г
- Сіль
- Перець
Лосось, бекон, сир, покласти у чашу комбайна (встановивши шнек-ніж), збити на першій швидкості, додати яйце, вершки, вино, посолити і поперчити, збивати пару хвилин і відставити.
Коропа почистити, вийняти зябра. По хребту зробити надріз, вийняти хребет разом з нутрощами, промити. Натерти коропа сіллю, перцем і крохмалем. Начинити коропа фаршем і зашити яскравою ниткою по хребту. Викласти рибу на деко, змащене олією. Відправити в духовку на 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Після приготування акуратно видалити нитки, посипати зеленню. Подавати рибу з соусом тартар або ж з лимоном.
Доставка готовой еды на неделю: печеня по домашньому.
Французские десерты рецептыГазета для изучающих французский
Рецепты салатов на англ. языке. Рецепт салата с зеленью на английском языке.
ТутРецепты всевозможных диет. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz.ua рецепты салат морепродукты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter