Короп фарширований
646
інгредієнти:
- Короп 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Спеції
- Сіль
Нарізати картоплю та цибулю кубиками, додати сіль і спеції (універсальна приправа - 15 трав і спецій), обсмажити на невеликій кількості олії до напівготовності.
Додати у начинку порізане кисло-солодке яблуко. Перемішати.
Щільно набити черевце підготовленого коропа начинкою.
Покласти рибу на деко черевцем донизу.
Обмазати сіллю і спеціями.
Зробити по спинці коропа надрізи.
Запікати у духовці близько півгодини.
www.recepti.biz.ua куриные отбивные в сыре
Простые рецепты - рецепты блюд с ливером. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Лазанья из мацы - арахисовое масло рецепт. Рецепты печенья без масла.
recepti.biz.uaСовременное искусство
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі