Короп фарширований
- Короп 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Хліб (білий) 30 г
- Буряк 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
Якщо риба ціла, її треба почистити від луски, зрізати плавники, розрізати живіт, випатрати, відрізати голову, вийняти зябра і очі, вимити й нарізати на шматки по 6-7 см.
Потрібен довгий, тонкий, гострий ніж.
Вставити його під шкіру, і, притримуючи рукою, відокремити шкіру від м'яса одним рухом.
Відокремити м'ясо від кісток.
Зняти скоринку з булки, розмочити у воді і віджати. Пропустити через м'ясорубку 2 рази м'ясо, булку і 1 цибулину. Додати сіль, перець, олію оливкову, яйце і добре перемішати. Начинити фаршем голову і шкіру. (На шкіру просто покласти і накрити).
Взяти велику каструлю з плоским дном. Буряк очистити, нарізати пластинками, укласти одним шаром на дно. Потім рибу акуратно покласти на буряки. Кістки теж покласти. Цибулю і моркву дрібно порізати і покрити рибу. Зверху ще буряк. Залити холодною водою. Коли закипить, посолити і поперчити.
Варити на слабкому вогні 1 годину. За 15 хв до закінчення варіння додати лавровий лист.
Після варіння відразу рибу акуратно перекласти на тарілку. Рідину процідити і, при бажанні, налити на тарілку. Дати охолонути і поставити в холодильник. У холодному вигляді риба смачніше.
Перед подачею нарізати на тонкі шматки.
Салаты с брокколи рецепты с фото простыеМясных, фруктовых и экзотических салатов
Карл шумахер рецептыРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Праздничные салаты на Новый год 2017 видеоПраздничное агентство
Рецепты салатов на любой вкус: салат черепаха с фото. Осетинские пироги на заказ.
Мультиварка Philips: рецепт домашний майонез. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Невероятно вкусные рецепты блюд - чанахи рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Интересные кулинарные сайты. Рейтинг кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter