Короп "Білка"
- Короп 1.5 кг
- Томатна паста (кетчуп) 6 ст.л.
- Оцет рисовий 2 ст.л.
- Цукор 2 ст.л.
- Імбир (корінь) 1 зуб.
- Цибуля порей 1 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- Горіхи кедрові 0.5 скл.
- Крохмаль кукурудзяний
- Олія рослинна
- Олія кунжутна 1 ч.л.
- Сіль
Коропа очистити від луски, видалити нутрощі, голову відрізати і відкласти. Обробити на філе, видаливши при хребті, але так, щоб обидва філе трималися на хвості. Перевернути рибу шкірою вниз і видалити усі кістки.
Зробити надрізи упоперек філе під косим кутом до поверхні стола, не пошкодивши шкіри. Потім зробити надрізи уздовж філе, але тримаючи ніж перпендикулярно столу. Піднімаючи рибу за хвіст і, вивернувши її шкірою у середину, потрясти, щоб надрізані частини м'яса відійшли від шкіри. Обваляти рибу і голову у крохмалі.
Обережно, намагаючись зберегти форму риби, обсмажити коропа у сильно нагрітому фритюрі. Окремо обсмажити голову. По готовності дістати і викласти рибу на паперову серветку, дати стекти зайвому жиру.
Соус: змішати півсклянки води з томатною пастою або кетчупом, додати рисовий оцет, цукор, сіль. Досягти кисло-солодкого смаку. Цибулю порей, чилі і імбир дрібно нарізати, а потім у сотейник налити 1-2 ч. л. олії і швидко обсмажити. Додати соус. При закипанні влити цівкою крохмаль, розведений холодною водою (1:1), готувати до загустіння, помішуючи, додати кунжутну олію, зняти з вогню.
Кедрові горіхи злегка обсмажити на сухій сковороді.
У страву налити трохи соусу, викласти рибу шкірою вниз, по краях докласти голову і хвіст, полити соусом, посипати горішками, чилі (можна ще зеленим горошком). Подавати відразу ж.
Рецепты Приготовления: салат сонечко рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: французские салаты рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Салат из картошки и морковиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепт пампушек с фото.
www.recepti.biz.uaРецепты пирогов к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter