Короп балуваний
- Короп 500 г
- Пиво темне 250 мл
- Вода 250 мл
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Петрушка 1 пуч.
- Селера коренева (зелень) 50 г
- Лавровий лист 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Цукор
- Крохмаль картопляний 2 ст.л.
- Лимон 0.5 шт.
Рибу почистити, випатрати, порізати порційними шматками. Посолити і поперчити, скропити лимонним соком.
Селеру порізати досить крупно, цибулю подрібнити.
Змішати цибулю, селеру, додати оливкову олію, воду, пиво, лавровий лист. На дно сотейника покласти петрушку (не подрібнюючи), зверху викласти рибу і залити отриманою сумішшю.
На слабкому вогні тушкувати рибу 15 хвилин. Риба повинна за цей час просочитися ароматами.
Коли риба буде готова, вийняти її і тримати у теплому місці.
Рідину процідити, приправити щіпкою цукру, цедрою половини лимона. У чашку відлити трохи соусу, розвести у ньому крохмаль, потім тонкою цівкою влити крохмальну суміш у соус. Довести до загустіння.
Подавати рибу з відвареною картоплею, поливши соусом.
Доставка домашних пирогов: конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты Jelly Belly.
Салат морепродуктов рецепт тут
Рецепт салата с морепродуктами http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter