Короп балуваний

ДРУГІ СТРАВИ
1027 Короп балуваний
Фото - Короп балуваний
інгредієнти:
  • Короп 500 г
  • Пиво темне 250 мл
  • Вода 250 мл
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Петрушка 1 пуч.
  • Селера коренева (зелень) 50 г
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Цукор
  • Крохмаль картопляний 2 ст.л.
  • Лимон 0.5 шт.

Карпо балуваний інгредієнти Рибу почистити, випатрати, порізати порційними шматками. Посолити і поперчити, скропити лимонним соком.

Карпо балуваний Селеру порізати досить крупно, цибулю подрібнити.

фото Карпо балуваний Змішати цибулю, селеру, додати оливкову олію, воду, пиво, лавровий лист. На дно сотейника покласти петрушку (не подрібнюючи), зверху викласти рибу і залити отриманою сумішшю.

На слабкому вогні тушкувати рибу 15 хвилин. Риба повинна за цей час просочитися ароматами.

Карпо балуваний Карп Коли риба буде готова, вийняти її і тримати у теплому місці.

Рідину процідити, приправити щіпкою цукру, цедрою половини лимона. У чашку відлити трохи соусу, розвести у ньому крохмаль, потім тонкою цівкою влити крохмальну суміш у соус. Довести до загустіння.

Карпо балуваний Пиво темне Подавати рибу з відвареною картоплею, поливши соусом. 

 

Доставка домашних пирогов: конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты Jelly Belly.

Салат морепродуктов рецепт тут

Рецепт салата с морепродуктами http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter