Короп
767
інгредієнти:
- Короп
- Цибуля ріпчаста
- Цибуля зелена
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кріп
- Петрушка
- Лавровий лист
- Соєвий соус
- Олія соняшникова
- Майонез (сметана)
- Лимон
Рибу випатрати, очистити, посолити, поперчити, полити соєвим соусом.
Начинка.
Нарізати цибулю.
Додати зелень.
Начинити черевце риби цибулевою сумішшю.
Полити лимонним соком і змастити майонезом або сметаною.
Покласти на деко і у розігріту духовку.
Вийняти приблизно через 40-60 хвилин, дивлячись яка риба.
recepti.biz.ua рецепты кухни великого поста
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі