Королівський сібас
- Риба (сібас) 3 шт.
- Лимон 1 шт.
- Печериці (консервовані) 1 бан.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Борошно 3 ст.л.
- Сметана (густа) 3 ст.л.
- Молоко 2 ст.л.
- Огірок (маринований) 1 шт.
- Маслини 0.33 бан.
- Часник 2 зуб.
- Сир твердий 200 г
- Картопля (варена) 2 шт.
На рибі зробити надрізи уздовж хребта, видалити усі кістки і нутрощі. Промити рибу.
Посолити, поперчити, додати спеції для риби і збризнути лимоном. Залишити маринуватися на 30 хв.
Обсмажити гриби з цибулею.
Соус. Обсмажити на вершковому маслі борошно до золотистого відтінку.
Додати сметану, розведену з молоком до напівгустої консистенції, і розмішати щоб не було грудочок. Прокип'ятити 2-3 хв.
Перелити соус в іншу посудину і додати маринований огірок, маслини і часник. Усе збити блендером до однорідної маси.
Викласти рибу на фольгу і на лист. Із країв фольги зробити бортики, щоб додати рибі форму човника і підняти голову.
Першим шаром викласти варену картоплю.
Другим - смажені гриби з цибулею.
Залити соусом, посипати сиром і відправити у духовку на 15 хв.
Рождественская выпечка рецептыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Праздничные салаты на Новый год 2013Праздничное агентство
Мультиварка Philips - праздничные закуски на новый год. Как приготовить вкусный шашлык.
Печень рецепт свинаяУзнайте сейчас! Легкое блюдо на любой случай! Читайте рецепт на сайте
Рецепты приготовления счастья - рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.
Куриный шашлык, как в ресторане: шашлык из куриных сердец.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter