Королівські крильця
- Крила курячі 900 г
- Печінка (куряча) 300 г
- Печериці 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Базилік 2 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Соус рибний 2 ст.л.
- Імбир (тертий) 1 ч.л.
- Цукор (мед) 1 ст.л.
- Сік лимона 1 ст.л.
- Борошно
- Сіль
- Олія оливкова
Обваляти у борошні із сіллю печінку і обсмажити до готовності 5-7 хв.
У крил обрізати кінчик і "плече", залишивши серединку. Надрізати сухожилля і вийняти дві кісточки.
Моркву порізати невеликими брусочками, капелюшок печериці пластинами.
У філе крилець укласти скибочку печериці, моркви і печінки. Обсмажити з усіх боків до рум'яної скоринки, накрити сковорідку кришкою і готувати на повільному вогні 20 хв.
Соус. Обсмажити на оливковій олії порізаний пластинками часник, натертий імбир, додати соуси, цукор, як тільки цукор почав карамелізуватися, додати нарізану м'яту, базилік, сік лимона, все перемішати і викласти у цю суміш крильця. П'ять хвилин протушкувати.
Подати на гарнір рис зі шпинатом.
Рецепт борщ с бурякомУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты бездрожжевого теста для хлебаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Готовим со вкусом - новые рецепты салатов с фотографиями. Как приготовить летний салат.
Рецепты Для Мультиварки: приготовление канапе. Канапе здесь! Канапе к столу.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter