Королівські креветки в часниковому соусі
- Креветки 500 г
- Табаско
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Кріп
- Масло вершкове
- Олія рослинна
Розігріти у сковороді вершкове масло з олією. Швидко обсмажити креветки по 2 хвилини з обох сторін.
Додати кетчуп і табаско, перемішати.
Видавити часник, перемішати.
Порізати у креветки кріп, посолити. Можна додати свіжомелений чорний перець.
Перемішати, вимкнути.
Дати пару хвилин постояти, щоб креветки ввібрали аромат зелені та часнику.
Подавати з лимоном.
Прикрасити зеленню.
Кулинария рецепты мясных салатов. Рецепты мясных салатов.
Домашний Йогурт VIVO: как дома сделать йогурт без йогуртницы.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт торта киевский.
Что подарить коллеге на Рождество - рецепты рождество.
Салат с курицейРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Холодные закуски - холодные закуски в лаваше. Холодные закуски для банкета.
Кухня с юлией высоцкой видеоО суши и блюдах японской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter