Королівські креветки у соусі
- Креветки (королівські) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Сіль
- Ананас (консервований)
- Олія соняшникова
- Петрушка
Окропом залити креветки на 5 хвилин, потім очистити від шкірки.
Поставити на сковорідку смажити креветки, смажити до рум'яної скоринки, за пару секунд до готовності посолити.
Соус.
Нарізати цибулю, болгарський перець, помідори, консервовані ананаси (3 кільця). Смажити цибулю до золотистого кольору, додати болгарський перець, помідори, консервовані ананаси, посолити. Накрити сковорідку кришкою і тушкувати 20-30 хвилин. Потім додати петрушку.
Додати креветки до соусу (не перемішувати), накрити кришкою сковороду. Дати постояти хвилин 10.
Рецепт приготовления салата мимозаРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Салаты с буряком рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салаты на праздничный стол с фото - салати з крабовими паличками рецепти.
recepti.biz.ua меню Польской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter