"Королівська вечеря"

ДРУГІ СТРАВИ
869 "Королівська вечеря"
Фото -
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний (свино-яловичий) 700 г
  • Картопля 500 г
  • Буряк 2 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Майонез 200 г
  • Часник 4 зуб.
  • Сіль
  • Спеції

Цибулю очистити і нарізати середніми кільцями, буряк і моркву натерти на крупній тертці у різну посудину. Картоплю нарізати кубиками.

Сковороду змастити олією і першим шаром укласти фарш, посолити і додати спецій.

фото На фарш - кільця цибулі.

Далі шар картоплі і посолити.

Шар моркви.

Шар буряків.

Подрібнений часник перемішати з майонезом.

Страву залити майонезно-часниковою сумішшю, зробити кілька проколів і влити в них 150-200 г води.

Поверхню вирівняти. Накрити сковороду фольгою або кришкою. Запікати в нагрітій до 200 градусів духовці 1 годину. Через годину кришку або фольгу прибрати і запікати ще 10 хвилин до рум'яної скоринки. Готову страву посипати зеленню.

Зверху готову страву можна посипати тертим сиром.

Рецепты новогодних блюдРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Приготовление плова видео онлайнКоктейли и домашнее приготовление вин

ЗдесьРецепты варенья. Производство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter