"Королівська вечеря"
- Фарш м´ясний (свино-яловичий) 700 г
- Картопля 500 г
- Буряк 2 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Майонез 200 г
- Часник 4 зуб.
- Сіль
- Спеції
Цибулю очистити і нарізати середніми кільцями, буряк і моркву натерти на крупній тертці у різну посудину. Картоплю нарізати кубиками.
Сковороду змастити олією і першим шаром укласти фарш, посолити і додати спецій.
На фарш - кільця цибулі.
Далі шар картоплі і посолити.
Шар моркви.
Шар буряків.
Подрібнений часник перемішати з майонезом.
Страву залити майонезно-часниковою сумішшю, зробити кілька проколів і влити в них 150-200 г води.
Поверхню вирівняти. Накрити сковороду фольгою або кришкою. Запікати в нагрітій до 200 градусів духовці 1 годину. Через годину кришку або фольгу прибрати і запікати ще 10 хвилин до рум'яної скоринки. Готову страву посипати зеленню.
Зверху готову страву можна посипати тертим сиром.
Рецепты новогодних блюдРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Приготовление плова видео онлайнКоктейли и домашнее приготовление вин
ЗдесьРецепты варенья. Производство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter