Корейка ягняти з руколою і помідорами
- Корейка ягняти 700 г
- Рукола 100 г
- Помідори (маленькі) 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень петрушки (сушена) 2 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія оливкова 1.5 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
Корейку ягняти нарізати на порційні шматки.
Цибулю нарізати тонкими кільцями. Помідор звільнити від насіння і нарізати часточками. Руколу подрібнити. Часник нарізати пластинками. Всі інгредієнти для маринаду з'єднати, додати сіль, перець, сушену петрушку, оливкову олію. Перемішати.
З'єднати м'ясо і маринад, і перемішати. Залишити в теплому місці на 2-3 години.
Обсмажити шматки корейки на сухій сковороді гриль (3-5 хвилин).
Вогнетривку форму застелити пекарським папером, викласти шматки корейки і овочі з маринаду.
Запікати в розігрітій духовій шафі 20-25 хвилин. Потім накрити форму фольгою і залишити в гарячій, але вимкненій духовій шафі ще на 20 хвилин.
Очень вкусные пончики: рецепт пончики с чесноком. Кулинарные рецепты.
салаты из Рыбных консерв в томате со стручковой фасолью
Как приготовить вкусный шашлык - шашлык из куриных сердец. Рецепты шашлыков.
Готовим со вкусом - рецепты салата из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Главные пасхальные рецепты: рецепт пасхи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter