Корейка у журавлиному глазуруванні
- Корейка 1.5 кг
- Гірчиця 1 ст.л.
- Приправа ("Прованські трави") 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець чорний крупного помелу, куркума, паприка, суміш перців)
- Пиво темне 1.5 скл.
- Часник 6 зуб.
- Перець болгарcький 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Журавлина 1 скл.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Імбир (мелений) 0.33 ч.л.
- Горіх мускатний (мелений)
- Мед 3 ч.л.
За добу до приготування замаринувати корейку. 1 ст. л. гірчиці, 1 ст. л. прованських трав, трохи солі і меленого перцю - всієї цією сумішшю натерти шматок м'яса, покласти у ємність, закрити і прибрати на добу у холодильник.
Дістати м'ясо, очистити часник, якщо зубчики великі, то розрізати уздовж на 2-3 частини і нашпигувати увесь шматок м'яса рівномірно часником (вузьким ножем зробити надріз, потім у цей надріз проштовхнути зубчик часнику).
М'ясо укласти у ємність із бортами, краще, щоб форма була не набагато більше самого м'яса.
Крупно нарізати очищені овочі, цибулю, моркву і болгарський перець.
М'ясо знову трохи посолити, посипати чорним перцем крупного помелу або сумішшю перців і обкласти щільно усіма овочами, що порізали.
Влити у ємність із корейкою склянку темного пива.
Усе закрити фольгою, якщо є кришка, то кришкою, і поставити у розігріту духовку до 180°С на 1 годину.
Хвилин через 40 можна дістати і подивитися, якщо все пиво випарувалося, долити.
Приготувати глазурування.
Склянку журавлини залити 0,5 скл. води, довести до кипіння, розтовкти журавлину, прокип'ятити пару хвилин, потім відкинути на сито і протерти, шкірки викинути.
Журавлинове пюре повернути на вогонь і уварити приблизно на 1/3 (приблизно 8 хвилин на середньому вогні).
У гаряче пюре додати 1 ст. л. вершкового масла і 2 ч. л. меду із невеликою гіркою, все добре розмішати і дати масі охолонути до теплого стану.
Додати 3-4 видавлених зубчики часнику, 1 ч. л. гірчиці звичайної і 1 ч. л. зернової, додати перець, сіль, куркуму, паприку, імбир, мускат, все добре розмішати.
Через годину м'ясо дістати, фольгу зняти, овочі на ньому здряпнути вниз. Всю поверхню м'яса змастити половиною журавлинової суміші і поставити у духовку на 20-30 хвилин.
Потім м'ясо дістати і змастити залишеною журавлиновою сумішшю і знову поставити у духовку на 20-30 хвилин, на останньому етапі вогонь можна зробити більшим, щоб утворилася рум'яна скоринка.
Викласти м'ясо на велику тарілку, обкласти печеною картоплею.
Французская кухня рецепты с фото супыБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
www.recepti.biz.ua салат из печени рецепт
Рецепты С Фото на любой вкус - карп рецепты приготовления с фото. Рецепт имбирного напитка.
Салаты с консервой в масле скумбрияАюрведа, использование приправ, салаты
Рецепты приготовления блюд: приготовление блюд на электрогриле.
Рецепти торт медовик http://recepti.biz.ua
Сайт элеатронной кулинарной книги тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter