Корейка "Святкова"
- М´ясо (свинина, корейка) 1 кг
- Гриби (печериці) 500 г
- Помідор 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Сир (Едам, Гауда) 250 г
- Масло вершкове
- Приправа для свинини
- Сіль
- Вершки 200 мл
- Олія рослинна
Корейку порізати на порційні шматки близько 1 см, відбити, посолити, посипати приправою для свинини і змастити олією, укласти у будь-яку посудину один на одного і поставити в холодильник на ніч для просочення.
Обсмажити гриби на вершковому маслі, помідори і цибулю порізати кубиками.
М'ясо дістати з холодильника і обсмажити на вершковому маслі до напівготовності.
Змастити посудину для запікання олією, викласти тeпле м'ясо, змастити сметаною, викласти шар цибулі, шар помідорів і посипати тeртим сиром. Залити всe вершками і поставити у гарячу духовку до запікання сирної скоринки, приблизно на 20 хв.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рогалики рецепты с фото.
Здесьпляцки рецепти фото
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюда на рождество. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Мультиварка Philips: рецепты приготовления блюд в микроволновке. Блюда В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter