Корейка "Святкова"

ДРУГІ СТРАВИ
834 Корейка "Святкова"
Фото - Корейка
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина, корейка) 1 кг
  • Гриби (печериці) 500 г
  • Помідор 300 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сметана 2 ст.л.
  • Сир (Едам, Гауда) 250 г
  • Масло вершкове
  • Приправа для свинини
  • Сіль
  • Вершки 200 мл
  • Олія рослинна

Корейку порізати на порційні шматки близько 1 см, відбити, посолити, посипати приправою для свинини і змастити олією, укласти у будь-яку посудину один на одного і поставити в холодильник на ніч для просочення.

Обсмажити гриби на вершковому маслі, помідори і цибулю порізати кубиками.

М'ясо дістати з холодильника і обсмажити на вершковому маслі до напівготовності.

Змастити посудину для запікання олією, викласти тeпле м'ясо, змастити сметаною, викласти шар цибулі, шар помідорів і посипати тeртим сиром. Залити всe вершками і поставити у гарячу духовку до запікання сирної скоринки, приблизно на 20 хв.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рогалики рецепты с фото.

Здесьпляцки рецепти фото

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюда на рождество. Любишь сладости? Помни о фигуре.

Мультиварка Philips: рецепты приготовления блюд в микроволновке. Блюда В Мультиварке Рецепты.