Корейка із тушкованими овочами
- Свинина (корейка) 200 г
- Кукурудза (консервована) 80 г
- Перець болгарський 100 г
- Капуста броколі
- Огірок (свіжий) 20 г
- Салат (листя) 5 шт.
- Приправа (вегета)
- Часник
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Капуста цвітна
Відварити капусту броколі і цвітну, додавши у воду вегету. Корейку нарізати невеликими шматочками, відбити, обсмажити на розпеченій пательні (2 хв) із двох сторін.
Додати нарізаний соломкою болгарський перець, кукурудзу мариновану і відварену капусту.
Смажити усe щe 2-3 хвилини, приправивши спеціями і сіллю. Потім додати трохи води, часник рубаний, чорний перець, закрити кришкою і тушкувати до готовності.
Подавати гарячим, прикрасивши листом салату і свіжими огірками.
Пицца начинка рецепты фотоПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Диетические блюда из говядины рецепты с фотоДиетические продукты
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Закупка рецепты - рецепты праздничных закусок с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter