Корейка із салатом із перцю
- Редиска 1 пуч.
- Перець солодкий червоний 2 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Часник 1 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Оцет (бальзамічний) 3 ст.л.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Лаваш 4 шт.
- Корейка свиняча 4 шт.
Редиску і солодкий перець вимити і очистити. Перець нарізати соломкою, а редиску - дрібними кубиками. Петрушку вимити, струснути краплі води, листочки обірвати і крупно порубати. Часник і ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Змішати часник, цибулю і петрушку. Сильно посолити, поперчити, полити бальзамічним оцтом і 2 ст. л. олії. Суміш розділити навпіл і окремо замаринувати у ній редиску і солодкий перець.
Лаваш підігріти в духовці.
Шматки корейки вимити і промокнути паперовим рушником. Змастити олією і підсмажити з обох сторін на сковороді-гриль.
Готове м'ясо посолити і поперчити.
Подати на стіл разом із маринованими овочами. За бажанням прикрасити листочками петрушки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: вторые блюда по домашнему.
Любишь сладости? Помни о фигуре: слоеный пирог с фруктами. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты Закусок: холодные закуски рецепты. Рецепты закусок.
Кулинарные рецепты c фотографиями кулинария домашняя кухня. Кулинарные рецепты фотографиями.
Мультиварка Philips - рецепты салатов с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Чанахи рецепт в горшочках в микроволновкеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter