Корейка із грушею, яблуками і пряними травами

ДРУГІ СТРАВИ
584 Корейка із грушею, яблуками і пряними травами
Фото - Корейка із грушею, яблуками і пряними травами
інгредієнти:
  • Свинина (корейка) 1.7 кг
  • Груша ("Конференція") 2 шт.
  • Яблуко зелене 6 шт.
  • Бекон сирокопчений 200 г
  • Кмин сушений
  • Розмарин сушений
  • Лавровий лист 5 шт.
  • Вино біле сухе 0.5 скл.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Оцет (6%) 1 ст.л.
  • Мед 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Корейка з грушею, яблуками і пряними травами інгредієнти Надрізати м'ясо між реберцями. Посолити, поперчити, присипати сушеними травами.

Корейка з грушею, яблуками і пряними травами Грушу нарізати товщиною 1 см і вставити у розрізи м'яса.

фото Корейка з грушею, яблуками і пряними травами Свинину обгорнути смужками бекону, залишивши неприкритими реберця і часточки груші. Обв'язати м'ясо ниткою, притиснувши бекон. Покласти у форму для запікання і відправити у нагріту духовку до 180 градусів на 10 хвилин.

Корейка з грушею, яблуками і пряними травами Свиняча корейка Полити м'ясо вином, закрити фольгою і запікати ще 1 годину. Зняти фольгу, додати яблука і запікати ще 20 хвилин.

Корейка з грушею, яблуками і пряними травами Груша Вийняти м'ясо із духовки, покласти на тарілку і обкласти яблуками. У формі змішати сік, що залишився, гірчицю, оцет і мед. Варити 5 хвилин. Перелити у соусник і подавати із м'ясом.

куриные отбивные в сыре

Рецепты Приготовления: рождественская выпечка рецепты. Готовим со вкусом.

Куриный рулет домашнего копчения. Куриный рулет с омлетом.

Рецепты пасхиПраздничный стол к Пасхе

Рецепты приготовления праздничных блюд. Рецепты праздничных блюд и салатов.