Корейка із грушею, яблуками і пряними травами
- Свинина (корейка) 1.7 кг
- Груша ("Конференція") 2 шт.
- Яблуко зелене 6 шт.
- Бекон сирокопчений 200 г
- Кмин сушений
- Розмарин сушений
- Лавровий лист 5 шт.
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Оцет (6%) 1 ст.л.
- Мед 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
Надрізати м'ясо між реберцями. Посолити, поперчити, присипати сушеними травами.
Грушу нарізати товщиною 1 см і вставити у розрізи м'яса.
Свинину обгорнути смужками бекону, залишивши неприкритими реберця і часточки груші. Обв'язати м'ясо ниткою, притиснувши бекон. Покласти у форму для запікання і відправити у нагріту духовку до 180 градусів на 10 хвилин.
Полити м'ясо вином, закрити фольгою і запікати ще 1 годину. Зняти фольгу, додати яблука і запікати ще 20 хвилин.
Вийняти м'ясо із духовки, покласти на тарілку і обкласти яблуками. У формі змішати сік, що залишився, гірчицю, оцет і мед. Варити 5 хвилин. Перелити у соусник і подавати із м'ясом.
Рецепты Приготовления: рождественская выпечка рецепты. Готовим со вкусом.
Куриный рулет домашнего копчения. Куриный рулет с омлетом.
Рецепты пасхиПраздничный стол к Пасхе
Рецепты приготовления праздничных блюд. Рецепты праздничных блюд и салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter