"Копчені" оладки
608
інгредієнти:
- Картопля 5 шт.
- Ковбаса (копчена) 200 г
- Яйце 2 шт.
- Молоко 0.3 скл.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Ковбасу нарізати тонкою соломкою.
Картоплю очистити і натерти на крупній тертці або нарізати соломкою. Промити, дати стекти воді, влити в картоплю трохи гарячого молока.
Змішати ковбасу й картоплю, вбити яйця, посолити, поперчити, все перемішати.
Цю масу викладати порціями на сковороду з олією і смажити, як звичайні оладки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі