Копчена плітка з овочевими башточками
- Риба (плітка) 4 шт.
- Чай чорний (листовий) 3 ст.л.
- Цукор 3 ст.л.
- Перець чорний
- Сіль
- Сік лимонний 4 ст.л.
- Баклажан 1 шт.
- Кабачок (цукіні) 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Сметана 4 ст.л.
- Огірок (солоний) 1 шт.
- Кріп 2 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Зелень
- Олія рослинна
Рибу почистити. Полити лимонним соком, посолити і поперчити.
Приготувати каганець. Каструлю застелити двома шарами фольги.
Насипати чай і цукор.
Зверху поставити дуршлак, викласти рибу, накрити кришкою.
Щільно замотати фольгою.
Поставити на середній вогонь на 20 хвилин.
У баклажана видалити плодоніжки, залити крутим окропом, залишити на 5 хвилин, щоб він віддав гіркоту. Кабачки, баклажани й помідори нарізати кружечками і викласти на змащене олією деко. Запікати 15 хвилин у духовці при 180 градусах.
Соус. Огірок натерти на дрібній тертці, змішати зі сметаною, сіллю, кропом і видавленим часником.
Далі зібрати башточки в довільному порядку, змащуючи кожен шар соусом.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рецепты рождественской выпечки. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Банош рецептВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд
Рецепты блюд из филе рыбы. Рецепты диетических блюд из рыбы при холицистите.
Продажа сельхозсырья,цветы - мясные салаты с ананасом.
Рецепт торт медовик крем. Торт медовик рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter