Копчена горбуша

ДРУГІ СТРАВИ
769 Копчена горбуша
Фото - Копчена горбуша
інгредієнти:
  • Горбуша 1 шт.
  • Скумбрія 2 шт.
  • Дим рідкий 100 мл
  • Сіль 1 ст.л.
  • Зелень кропу 1 пуч.

Копчена горбуша інгредієнти

Копчена горбуша Горбушу відокремити від кісток, скумбрію обробити на філе.

фото Копчена горбуша У рідкий дим додати ложку солі і ретельно перемішати.

Копчена горбуша Горбуша Рибу ретельно змастити рідким димом.

Копчена горбуша Скумбрія Укласти скумбрію в горбушу, потім покласти кріп.

Копчена горбуша Рідкий дим Загорнути рибку, як можна щільніше.

Копчена горбуша Сіль Зав'язати отриманий рулетик пеньком.

Копчена горбуша Зелень кропу

Копчена горбуша Відправити рибку в духовку на 3 години. Температура повинна бути нижче середньої - потрібно, щоб рибка коптилася, а не запікалася. За цей час 3-4 рази змащувати димком.

Копчена горбушаДістати з духовки, змастити олією і залишити до повного охолодження.

Копчена горбуша

 

Мультиварки для выпечки - праздничный салат на новый год. Рецепты Приготовления.

Рецепт закуски рафаэллоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Блюда В Мультиварке Рецепты: приготовление блюд в микроволновке. Кулинарные рецепты от Tramontina.