Копчена горбуша
- Горбуша 1 шт.
- Скумбрія 2 шт.
- Дим рідкий 100 мл
- Сіль 1 ст.л.
- Зелень кропу 1 пуч.
Горбушу відокремити від кісток, скумбрію обробити на філе.
У рідкий дим додати ложку солі і ретельно перемішати.
Рибу ретельно змастити рідким димом.
Укласти скумбрію в горбушу, потім покласти кріп.
Загорнути рибку, як можна щільніше.
Зав'язати отриманий рулетик пеньком.
Відправити рибку в духовку на 3 години. Температура повинна бути нижче середньої - потрібно, щоб рибка коптилася, а не запікалася. За цей час 3-4 рази змащувати димком.
Дістати з духовки, змастити олією і залишити до повного охолодження.
Мультиварки для выпечки - праздничный салат на новый год. Рецепты Приготовления.
Рецепт закуски рафаэллоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Блюда В Мультиварке Рецепты: приготовление блюд в микроволновке. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter