Консерви по-домашньому
- Судак 2 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Пастернак 2 шт.
- Олія рослинна
- Томат 1 скл.
- Сіль
- Цукор-пісок
- Оцет
- Спеції (для риби)
Рибу очистити, випатрати, нарізати шматками, посолити, приправити спеціями для риби.
На розігрітій олії обсмажити шматочки риби з двох сторін.
Обсмажені шматочки скласти в каструлю (бажано антипригарну), залити водою і поставити на вогонь, коли закипить, прикрутити і варити на повільному вогні.
У сковороді в олії обсмажити натерту на крупній тертці моркву, нарізану цибулю і пастернак.
Коли овочі обсмажаться, залити їх томатом і трохи прокип'ятити.
Залити овочами з томатом рибу в каструлі, додати сіль, цукор і оцет. Перемішати і тушкувати на повільному вогні протягом двох годин (не менше), може знадобитися і більше часу. Кісточки повинні бути дуже м'якими.
recepti.biz.ua Салат с папоротником и Курицей
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты даши малаховой. Кулинарные рецепты даши малаховой.
Оригинальные Кремы - крем для торта для украшения.
Рецепт пасхи в хлебопечке панасоникСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter