Конкільйоні з морським коктейлем
- Морепродукти (морський коктейль) 500 г
- Макаронні вироби (конкільйоні) 20 шт.
- Вершки (20%) 150 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Кріп
- Олія рослинна
- Сир 100 г
- Сіль
Цибулю очистити, нарізати кубиками й обсмажити на олії до золотистого кольору, приблизно 5 хвилин.
Додати моркву, натерту на крупній тертці, і обсмажити ще 5 хвилин.
Додати дрібно порубаний кріп і посолити.
Тушкувати овочі майже до готовності.
Влити вершки. Довести до кипіння і додати морський коктейль.
Тушкувати усе ще 5 хвилин із моменту закипання.
Дістати із соусу морський коктейль та фарширувати ним конкільйоні, відварені до напівготовності.
Змастити деко олією і викласти фаршировані конкільйоні.
Полити усе вершковим соусом, у якому готувався морський коктейль.
Натерти сир на дрібній тертці і посипати конкільйоні. Відправити усе в розігріту духовку на 10 хвилин.
Мясные салаты рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт похудения в одной капсуле - рецепти до нового року. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.
ТутВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Песочный пирог с яблоками и грецкими орехамипесочный пирог с яблоками
Праздничный салат на Новый год год петухаПраздничное агентство
Кулинарные сайты рейтингПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter