"Комиші"
- Фарш (свинина із куркою) 500 г
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий 100 г
- Трубочки вафельні 1 упак.
- Яйце куряче 1 шт.
- Йогурт (натуральний, сметана) 4 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Сухарі панірувальні
Приготувати начинку для трубочок.
Гриби посмажити із цибулею до готовності. Сир натерти на тертці, зелень дрібно порізати.
До фаршу додати гриби, сир, зелень, яйце збите, пару ложок сметани (якщо фарш сухуватий, то можна 4 ст. л.), сіль, перець, приправи до м'яса. Добре розмішати.
Якщо є трубочки, то начинкою нафарширувати акуратно кожну, якщо ні - просто сформувати ковбаску.
Кожну заготовку (у трубочці або без) обваляти у сметані, потім у сухарях.
Викласти на змащене деко, у розігріту духовку до 200°С на 30 хв.
Коли трохи охолонуть, кожну ковбаску надіти на паличку для шашлику.
Поставити у склянку або вазочки, прикрасити зеленню (цибуля або щавель).
Можна просто викласти ковбаски на тарілку. Або подати зі смаженою картоплею.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат невеста рецепт.
Рецепты Холодных Рыбных закусокБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт домашнего печенья на смальцеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter