"Кoкталл в духовці"
591
інгредієнти:
- Риба свіжа 5 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Сіль
- Лимон (лимонна кислота)
- Перець
- Зелень
- Маслини 7 шт.
Свіжу рибу добре помити, голову можна прибрати, а можна залишити. Рибу розрізати зсередини вздовж хребта так, щоб не розрізати шкірку, а рибка лежала на спині, розгорнена. Посолити, поперчити і полити соком лимона або лимонною кислотою. Гарно змастити всім цим з усіх боків і залишити на 1 годину, щоб трохи промаринувалася. Потім на лист постелити фольгу, змастити трохи олією і укласти рибку. Випікати в духовці тeплій 1-1,5 години, щоб пропеклася. Потім викласти на неї нарізані кільцями цибулю і помідор, трохи підсолити і пекти доки помідори з цибулею не зарум'яняться.
Салат белоцерковский рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
www.recepti.biz.ua кулинарные сайты пошаговые
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі