Кнелі із курки
- Курка 500 г
- Молоко 150 г
- Яйце (білок) 2 шт.
- Хліб білий 60 г
- Сіль
Із білого хліба зрізати скоринки і замочити в холодному молоці. Куряче м'ясо двічі пропустити через м'ясорубку. Додати до фаршу замочений хліб і ще раз пропустити через м'ясорубку.
Щоб маса була ще ніжніше, можна протерти її через сито. Потім масу потрібно охолодити. Після цього поставити миску з масою в іншу миску заповнену водою або льодом і збити міксером.
Збиваючи, додати яєчні білки і посолити. Дуже добре збити міксером фарш до однорідного стану. Чим краще збивати, тим кнелі будуть ніжніше. Коли маса буде готова, почати формувати кнелі - столовою ложкою узяти масу так, щоб поверхня була рівною (точно по краю ложки). Ребром іншої ложки нанести по рівній поверхні насічки і нею ж зняти масу (кнелі за своєю формою будуть нагадувати ракові шийки). Сформовані кнелі опустити у гарячий бульйон або підсолену воду й варити не більше 4-5 хвилин при слабкому кипінні. Готові кнелі спливають на поверхню.
Можна вчинити інакше: з пергаментного мішечка видавити масу на змащену жиром сковороду, а потім залити гарячою підсоленою водою або бульйоном так, щоб рідина покрила кнелі. Варити не більше 5 хвилин.
www.recepti.biz.ua конфеты карамель шоколад фабрика производитель
Рецепт торта киевскийКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Новогодние рецепты праздничных блюд www.recepti.biz.ua
Рецепты для хлебопечки, вкусно: праздничные новогодние блюда. Скороварки для приготовления каши.
Рецепты салатов на любой вкус: салат с белыми грибами. Купить Белые грибы, цены.
Мидии Рецепты С ФотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter