Кляр для морської риби
654
інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Риба (тріска, минтай, xек)
Цибулю натерти на дрібній тертці.
Додати яйце, майонез, борошно, сіль, перець.
Ретельно все перемішати.
Рибу помити, почистити, порізати на порційні шматки, посолити.
Кожен шматочок риби вмочати у кляр і смажити на розігрітій сковорідці в олії без запаху.
Викласти у тарілку, прикрасити зеленню та овочами.
Банош рецепт приготування з грибамиРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
ТутМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі