Класична берлінська рулька "айсбайн"
- Рулька свиняча 1 шт.
- Пиво темне 2 л
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 8 зуб.
- Сіль 2 ст.л.
- Спеції (лавровий лист, кмин, орегано, базилік, перець горошок, гвоздика)
- Олія рослинна 2 ст.л.
Рульку помити, зачистити (іноді на ній залишаються волоски) і витерти насухо.
Зробити невеликі надрізи (щоб краще просочилася).
На дно каструлі викласти всі спеції + 2 злегка розчавлених ножем зубчиків часнику. Рульку гарно натерти сіллю і покласти на спеції. Залити темним пивом (бажано щоб воно було кімнатної температури, можливо навіть тепліше) і варити 1,5-2 години, періодично знімаючи утворену пінку.
Після того як рулька зварилася (відбувається "уварка" м'яса і злегка оголюється кісточка на ніжці), вийняти її із каструльки і гарно змастити вичавленим часником, змішаним із олією. Покласти на деко і поставити у духовку. Смажити у духовці протягом 30 хв, періодично поливаючи пивом зі спеціями у якому варилася рулька. Потім збільшити вогонь і засмажити, щоб скоринка стала рум'яною і злегка підсмаженою.
Чанахи рецепт www.recepti.biz.ua
Крем заварной рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Сайты с кулинарными рецептами. Кулинарный сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter