Класична берлінська рулька "айсбайн"

ДРУГІ СТРАВИ
791 Класична берлінська рулька "айсбайн"
Фото - Класична берлінська рулька
інгредієнти:
  • Рулька свиняча 1 шт.
  • Пиво темне 2 л
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 8 зуб.
  • Сіль 2 ст.л.
  • Спеції (лавровий лист, кмин, орегано, базилік, перець горошок, гвоздика)
  • Олія рослинна 2 ст.л.

Класична берлінська рулька Рульку помити, зачистити (іноді на ній залишаються волоски) і витерти насухо.

Класична берлінська рулька Зробити невеликі надрізи (щоб краще просочилася).

фото Класична берлінська рулька На дно каструлі викласти всі спеції + 2 злегка розчавлених ножем зубчиків часнику. Рульку гарно натерти сіллю і покласти на спеції. Залити темним пивом (бажано щоб воно було кімнатної температури, можливо навіть тепліше) і варити 1,5-2 години, періодично знімаючи утворену пінку.

Класична берлінська рулька Після того як рулька зварилася (відбувається "уварка" м'яса і злегка оголюється кісточка на ніжці), вийняти її із каструльки і гарно змастити вичавленим часником, змішаним із олією. Покласти на деко і поставити у духовку. Смажити у духовці протягом 30 хв, періодично поливаючи пивом зі спеціями у якому варилася рулька. Потім збільшити вогонь і засмажити, щоб скоринка стала рум'яною і злегка підсмаженою.

 

Класична берлінська рулька

Класична берлінська рулька

Класична берлінська рулька

салати рецепти з фото

Чанахи рецепт www.recepti.biz.ua

Крем заварной рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Сайты с кулинарными рецептами. Кулинарный сайты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter