Клафуті з броколі, пармезаном і кешью
723
інгредієнти:
- Броколі (заморожена) 400 г
- Яйце куряче 4 шт.
- Пармезан (тертий) 60 г
- Молоко (3%) 240 мл
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Горіх мускатний
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Сухарі панірувальні (подрібнені підсохлі хлібні крихти)
- Масло вершкове
- Горіхи кешью (подрібнені) 50 г
Броколі (без розморожування) опустити в киплячу воду і бланшувати 3 хвилини.
Яйця збити, влити молоко, додати спеції, борошно і ретельно перемішати.
Додати тертий пармезан і перемішати.
Вогнетривку форму змастити вершковим маслом і присипати панірувальними сухарями.
Викласти у форму капусту.
Залити броколі яєчно-сирною сумішшю. Посипати горіхами.
Запікати в розігрітій духовій шафі 25-30 хвилин.
Выпечка В Мультиварке Рецепты: приготовление пасты в мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі