Кижуч з овочами в омлеті
761
інгредієнти:
- Кижуч (філе)
- Овочі
- Майонез
- Сіль
- Спеції для риби
- Сир
- Зелень (кріп, петрушка, цибуля зелена)
- Яйце куряче 7 шт.
- Вершки 0.5 скл.
Філе промити, просушити, нарізати на порційні шматки. Натерти сіллю і спеціями, змастити майонезом. Цибулю нарізати півкільцями і половину викласти на дно форми. На цибулю покласти рибку.
Поверх рибки викласти залишену цибулю і нарізані овочі (помідор, перець, стручкова квасоля, морква і кабачок).
Із яєць і вершків приготувати суміш для омлету.
Сумішшю з яєць і вершків залити рибку і овочі. Відправити в духовку хвилин на 25-30.
Хвилин за десять до готовності посипати тертим сиром і зеленню.
Салаты с авокадо - авокадо салат рецепт. Готовим со вкусом.
Католическое Рождество рецепт. Рождество рецепт.
Рецепт салат язык. Рецепт салата из языка с грибами.
Как приготовить летний салат: рецепты с филе курицы с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі