Китайський вок
- Mясо (свинина, індичка (грудка)) 300 г
- Морква 300 г
- Перець (червоний або зелений) 300 г
- Часник 5 зуб.
- Броколі 500 г
- Бамбукові палички 200 г
- Паростки бобів мунг 200 г
- Горошок зелений (стручки) 200 г
- Кукурудза консервована 200 г
- Спеції (приправи сухі: базилік, майоран, орегано, гострий червоний перець)
- Соєвий соус
- Капуста пекінська 200 г
- Соєві проростки 200 г
Нарізати м'ясо тонкими смужками і замаринувати (соєвий соус + часник + гострий червоний перець).
Моркву, перець нарізати брусками, обрізати суцвіття у броколі, очистити часник і нарізати дуже дрібно гострий перець.
Потім нагріти вок і обсмажити моркву + сіль, перець, трохи соєвого соусу. Викласти у чашу, видавити часник, посипати сухими приправами.
Обсмажити трохи (щоб овочі були ледь хрусткі) солодкий перець + сіль, перець, трохи цукру, соєвий соус. Додати до моркви і перемішати.
Наступне йде м'ясо.
Налити воду у вок, посолити, залишити до закипання. Потім додати броколі і проварити 1-3 хвилини. Злити рідину і викласти броколі до інших овочів.
Злити рідину із косервованих бобових і соєвих, обсмажити трохи із соєвим соусом, перекласти до овочів. Обсмажити разом із ними кукурудзу.
Трохи обсмажити зелені стручки гороху, додати.
Рецепты салатов на любой вкус: салат кучками. Сенсационный Термомикс ТМ5.
Моем руки правильно - салати на швидку руку. Как приготовить вкусный шашлык.
www.recepti.biz.ua салат с Вареной Курицей
Как испечь пирог с тыквой и яблоком с манкойПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter