Китайські конвертики із куркою та соусом
- Капуста пекінська 1 шт.
- Стегно куряче 4 шт.
- Фісташки 40 г
- Часник 2 зуб.
- Імбир 2 ст.л.
- Кінза
- Перець чилі 1 шт.
- Соєвий соус 6 ст.л.
- Лайм 1 шт.
Капусту необхідно розібрати на окремі листки і бланшувати у киплячій воді протягом декількох хвилин, щоб вони стали м'якими.
Із курячих стегенець зрізати м'ясо.
За допомогою кухонного процесора подрібнити куряче м'ясо, додавши часник, імбир (1 ст. л.), фісташки, перець (0,5 шт.), цибулю, кінзу, соєвий соус (1 ст. л.), оливкову олію, сік і цедру лайма.
Можна злегка присолити.
На капустяний лист покласти трохи фаршу і скрутити листок конвертиком (як звичайні голубці).
Щільно укласти конвертики у пароварку і варити на пару хвилин 6-7.
Приготувати соус.
Подрібнити у кухонному процесорі часник, перець без насіння, імбир тертий свіжий та маринований, цедру (1 ст. л.) і сік цілого лайма і зелень кінзи. У невелику каструльку помістити цукор і пару столових ложок води. Поставити каструльку на невеликий вогонь і нагрівати, постійно помішуючи, доки цукор повністю не розчиниться. Додати у каструльку вміст процесора, довести до кипіння, влити оцет і соєвий соус. Перемішати і варити ще 1 хвилину. Зняти соус із вогню і охолодити перед подачею. Цей соус можна приготувати заздалегідь.
Подавати конвертики, посипавши підсмаженим насінням кунжуту із соусом.
Рецепты блюд из рыбы и морепродуктов с фотоСтатьи о рыбах. Рецепты блюд. Рецепты всевозможных диет
Рождественские блюда рецепты с фотоКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter