Китайська скляна локшина із соусом "Теріякі"

ДРУГІ СТРАВИ
1157 Китайська скляна локшина із соусом "Теріякі"
Фото - Китайська скляна локшина із соусом
інгредієнти:
  • Філе куряче
  • Макаронні вироби ("скляна" локшина)
  • Соус (теріякі) 1 упак.
  • Цукіні 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сіль
  • Карі (порошок)
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія оливкова

Китайська скляна локшина з соусом Куряче філе замаринувати на 2 години у суміші перцю і карі, не солити.

Потім трохи посолити, обсмажити по 2-3 хв із кожного боку, відкласти.

Китайська скляна локшина з соусом Потім на цій же сковороді обсмажити цибулю, нарізану пір'ям.

фото Китайська скляна локшина з соусом Поставити воду для локшини.

Китайська скляна локшина з соусом Готову локшину промити.

Китайська скляна локшина з соусом Обсмажити моркву, нарізану брусочками, на оливковій олії до м'якості, відсунути на край сковороди, додати цукіні.

Всі овочі повинні бути трохи хрусткими.

Китайська скляна локшина з соусом М'ясо змішати з овочами, посолити.

Додати часник, краще китайський.

Китайська скляна локшина з соусом Вилити пачку соусу "теріякі".

Китайська скляна локшина з соусом Перемішати і потримати на вогні ще 3 хв.

Китайська скляна локшина з соусом Додати локшину, прогріти ще 2-3 хв. Відразу ж подати. 

 

 

 

Рецепты для хлебопечки, вкусно: французские десерты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты Приготовления: рецепт ужина на скорую руку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter