Китайська скляна локшина із соусом "Теріякі"
- Філе куряче
- Макаронні вироби ("скляна" локшина)
- Соус (теріякі) 1 упак.
- Цукіні 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сіль
- Карі (порошок)
- Перець чорний (мелений)
- Олія оливкова
Куряче філе замаринувати на 2 години у суміші перцю і карі, не солити.
Потім трохи посолити, обсмажити по 2-3 хв із кожного боку, відкласти.
Потім на цій же сковороді обсмажити цибулю, нарізану пір'ям.
Поставити воду для локшини.
Готову локшину промити.
Обсмажити моркву, нарізану брусочками, на оливковій олії до м'якості, відсунути на край сковороди, додати цукіні.
Всі овочі повинні бути трохи хрусткими.
М'ясо змішати з овочами, посолити.
Додати часник, краще китайський.
Вилити пачку соусу "теріякі".
Перемішати і потримати на вогні ще 3 хв.
Додати локшину, прогріти ще 2-3 хв. Відразу ж подати.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: французские десерты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Приготовления: рецепт ужина на скорую руку.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter