Китайська локшина із креветками
810
інгредієнти:
- Креветки (очищені) 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Локшина рисова 1 пач.
- Вершки жирні (33%) 200 мл
- Олія рослинна
Локшину відварити, промити.
Креветки відварити.
Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити. Потім додати готові креветки, відварену локшину і злегка обсмажити, посолити і залити вершками. Як все закипить, вимкнути.
Бажано подавати відразу на стіл гарячим.
Лазанья со шпинатом и сыром калорийностьлазанья со шпинатом
recepti.biz.uaРецепты и советы
Торты без выпечки с творогомВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
Салаты праздничные рецепты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі