Китайська курочка
- Часник 1 зуб.
- Перець болгарський (зелений) 1 шт.
- Цибуля зелена
- Кріп
- Соус соєвий
- Спеції (Суміш перців)
- Імбир (мелений)
- Кориця
- Сік лимонний
- Хмелі-сунелі
- Китайська суміш (соєві паростки, перець червоний, гриби мун, пагони бамбука, цибуля) 400 г
- Вода
- Філе куряче 500 г
- Рис (довгозернистий) 100 г
- Помідор 1 шт.
Куряче філе нарізати смужками, додати дрібно порізаний кріп, зелену цибулю, порізану смужками, нарізаний перець. Для маринаду: подрібнити цибулю, додати суміш перців, імбир, соєвий соус, воду, лимонний сік, корицю, хмелі-сунелі, перемішати. Маринадом залити куряче філе, перемішати і залишити маринуватися на 1 годину.
Відварити рис у курячому бульйоні із додаванням чайної ложки соєвого соусу. Після приготування промити.
Курку обсмажити у невеликій кількості олії.
Коли вона підрум'яниться з усіх сторін, додати китайську суміш і нашаткований помідор. Закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.
Додати у сковороду рис. Всю масу перемішати.
Залити бульйоном (водою), посолити, поперчити і тушкувати під закритою кришкою на слабкому вогні 5-7 хвилин.
Подавати на стіл прикрасивши зеленню із кисло-солодким соусом.
Мультиварки для выпечки - новогодний кекс рецепт.
http://recepti.biz.ua рецепт салата мимоза классический
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter