Китайська курочка

ДРУГІ СТРАВИ
766 Китайська курочка
Фото - Китайська курочка
інгредієнти:
  • Часник 1 зуб.
  • Перець болгарський (зелений) 1 шт.
  • Цибуля зелена
  • Кріп
  • Соус соєвий
  • Спеції (Суміш перців)
  • Імбир (мелений)
  • Кориця
  • Сік лимонний
  • Хмелі-сунелі
  • Китайська суміш (соєві паростки, перець червоний, гриби мун, пагони бамбука, цибуля) 400 г
  • Вода
  • Філе куряче 500 г
  • Рис (довгозернистий) 100 г
  • Помідор 1 шт.

Китайська курочка інгредієнти Куряче філе нарізати смужками, додати дрібно порізаний кріп, зелену цибулю, порізану смужками, нарізаний перець. Для маринаду: подрібнити цибулю, додати суміш перців, імбир, соєвий соус, воду, лимонний сік, корицю, хмелі-сунелі, перемішати. Маринадом залити куряче філе, перемішати і залишити маринуватися на 1 годину.

Китайська курочка Відварити рис у курячому бульйоні із додаванням чайної ложки соєвого соусу. Після приготування промити.

фото Китайська курочка Курку обсмажити у невеликій кількості олії.

Китайська курочка Часник Коли вона підрум'яниться з усіх сторін, додати китайську суміш і нашаткований помідор. Закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.

Китайська курочка Перець болгарський Додати у сковороду рис. Всю масу перемішати.

Китайська курочка Лук зелений Залити бульйоном (водою), посолити, поперчити і тушкувати під закритою кришкою на слабкому вогні 5-7 хвилин.

Китайська курочка Кріп Подавати на стіл прикрасивши зеленню із кисло-солодким соусом. 

Мультиварки для выпечки - новогодний кекс рецепт.

http://recepti.biz.ua рецепт салата мимоза классический