Кисло-солодкі цукіні
- Цукіні 500 г
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Оцет (винний білий) 3 ст.л.
- Вода 3 ст.л.
- Консерви рибні (в олії або у власному соку) 1 бан.
- Горіхи кедрові 3 ст.л.
- Родзинки 30 г
- Спеції (сіль, перець)
- Петрушка
Цукіні нарізати тонкими смужками. Часник дрібно нарізати, обсмажити 1 хвилину в олії, додати смужки цукіні. При постійному помішуванні обсмажувати, доки не почнуть "золотитися".
Тоді додати оцет і воду, накрити кришкою і тушкувати 7-8 хвилин. У цей час злити рідину/олію з консерви, розім'яти виделкою рибу. У готові цукіні додати горішки, родзинки і рибу, акуратно перемішати і через пару хвилин зняти з вогню. Посолити й поперчити.
Можна прикрасити петрушкою.
Рецепты салатов на любой вкус - мясные салаты рецепты. Рецепты Приготовления.
Рецепт приготовления салата мимоза с сыромКулинарные рецепты
Открой свой интернет-магазин: рецепти з фото. Рецепты приготовления блюд.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты выпечки на рождество.
Выпечка из творога рецепты. Выпечка. Как изменить невегетарианские рецепты.
Осетинские пироги на заказ - салат из брокколи рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
Диетолог светлана фус сайтВопросы читателей сайта, ответы и мнения специалистов по диетологии
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter