Кисло-солодке м'ясо
- М´ясо (нежирне, яловичина або баранина) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Пряник медовий 50 г
- Хліб бородинський 100 г
- Чорнослив 200 г
- Лавровий лист 2 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Лимон
- Перець чорний мелений
- Петрушка
- Сіль
- Цукор 1 ч.л.
- Кориця 2 шт.
- Гвоздика 2 шт.
Цибулю нарізати невеликими кубиками, обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.
М'ясо нарізати невеликими шматочками й обсмажити на олії в глибокій сковороді або сотейнику до рум'яної скоринки.
Додати цибулю у м'ясо. Посолити.
Залити м'ясо водою так, щоб вона його покривала на 1-2 см, закрити сотейник кришкою і тушкувати на маленькому вогні до майже повної готовності м'яса. Цибуля при цьому повинна зовсім розчинитися.
Розкришити пряник і черствий хліб. Чорнослив промити в теплій воді, звільнити від кісточок.
Додати до м'яса розкришені пряник і хліб, томатне пюре, бутони гвоздики, корицю, лавровий лист, перець, цукор, сік лимона (1-2 ст. ложки). Трохи проварити.
В останню чергу покласти чорнослив. Продовжувати варити ще 15-20 хвилин, часто перемішуючи, щоб соус не підгорів.
При необхідності можна додати воду, сік лимона, сіль, цукор. Соус повинен мати консистенцію густої сметани кисло-солодкого смаку.
На тарілку викласти гіркою м'ясо і чорнослив, залити соусом, що утворився. Прикрасити лимоном і зеленню петрушки.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты выпечки на рождество.
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото - консервация грибов рецепты. Рецепт шашлыка.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепти блюд з мяса.
Украшение тортов: крем для торта для украшения.
Сайт кулинарных рецептов. Сайт кулинарной телепередачи готовим дома.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter