Кисло-солодке м'ясо

ДРУГІ СТРАВИ
707 Кисло-солодке м'ясо
Фото - Кисло-солодке м'ясо
інгредієнти:
  • М´ясо (нежирне, яловичина або баранина) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Пряник медовий 50 г
  • Хліб бородинський 100 г
  • Чорнослив 200 г
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Лимон
  • Перець чорний мелений
  • Петрушка
  • Сіль
  • Цукор 1 ч.л.
  • Кориця 2 шт.
  • Гвоздика 2 шт.

Цибулю нарізати невеликими кубиками, обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.

М'ясо нарізати невеликими шматочками й обсмажити на олії в глибокій сковороді або сотейнику до рум'яної скоринки.

фото Додати цибулю у м'ясо. Посолити.

Залити м'ясо водою так, щоб вона його покривала на 1-2 см, закрити сотейник кришкою і тушкувати на маленькому вогні до майже повної готовності м'яса. Цибуля при цьому повинна зовсім розчинитися.

Розкришити пряник і черствий хліб. Чорнослив промити в теплій воді, звільнити від кісточок.

Додати до м'яса розкришені пряник і хліб, томатне пюре, бутони гвоздики, корицю, лавровий лист, перець, цукор, сік лимона (1-2 ст. ложки). Трохи проварити.

В останню чергу покласти чорнослив. Продовжувати варити ще 15-20 хвилин, часто перемішуючи, щоб соус не підгорів.

При необхідності можна додати воду, сік лимона, сіль, цукор. Соус повинен мати консистенцію густої сметани кисло-солодкого смаку.

На тарілку викласти гіркою м'ясо і чорнослив, залити соусом, що утворився. Прикрасити лимоном і зеленню петрушки.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты выпечки на рождество.

скумбрия в маринаде рецепт

Плов В Мультиварке Рецепты С Фото - консервация грибов рецепты. Рецепт шашлыка.

Рецепты для пароварки, вкусно: рецепти блюд з мяса.

Украшение тортов: крем для торта для украшения.

Сайт кулинарных рецептов. Сайт кулинарной телепередачи готовим дома.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter