Кисло-солодке курча

ДРУГІ СТРАВИ
784 Кисло-солодке курча
Фото - Кисло-солодке курча
інгредієнти:
  • Курка 1.5 кг
  • Бекон (сирокопчений) 50 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Цукор тростинний 2 ч.л.
  • Бульйон (курячий; вода) 300 мл
  • Чорнослив 50 г
  • Мигдаль (пелюстки; подрібнений) 50 г
  • Шоколад гіркий (80% какао) 40 г
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Оцет (бальзамічний) 2 ч.л.
  • Сіль
  • Перець червоний пекучий

Кисло-солодкий курча інгредієнти У сковороді (сотейнику) з товстими стінками обсмажити бекон і цибулю до золотистого кольору.

Кисло-солодкий курча Курча обробити на порційні шматки, додати до цибулі і бекону, обсмажувати до золотистого кольору (5-7 хв), перевертаючи.

фото Кисло-солодкий курча Влити курячий бульйон, додати подрібнений (пропущений через прес) часник, бальзамічний оцет. Накрити кришкою, зменшити вогонь, готувати до м'якості м'яса курча (30-40 хв).

Кисло-солодкий курча Курка Мигдаль злегка обсмажити на сухій сковороді.

Кисло-солодкий курча Бекон Перекласти шматки курча в іншу посудину. Додати в соус нарізаний чорнослив, шматочки шоколаду, готувати на маленькому вогні 5 хвилин постійно помішуючи.

Кисло-солодкий курча Цибуля ріпчаста Додати в соус горіхи, сіль, перець. Перемішати.

Кисло-солодкий курча Цукор тростинний Подавати курча поливши соусом.

Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепт приготовления салата мимоза. Салаты приготовление.

Проверенные рецепты постных блюд: рецепт борща украинского. Простые рецепты блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter