Кисло-солодке курча
- Курка 1.5 кг
- Бекон (сирокопчений) 50 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цукор тростинний 2 ч.л.
- Бульйон (курячий; вода) 300 мл
- Чорнослив 50 г
- Мигдаль (пелюстки; подрібнений) 50 г
- Шоколад гіркий (80% какао) 40 г
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Оцет (бальзамічний) 2 ч.л.
- Сіль
- Перець червоний пекучий
У сковороді (сотейнику) з товстими стінками обсмажити бекон і цибулю до золотистого кольору.
Курча обробити на порційні шматки, додати до цибулі і бекону, обсмажувати до золотистого кольору (5-7 хв), перевертаючи.
Влити курячий бульйон, додати подрібнений (пропущений через прес) часник, бальзамічний оцет. Накрити кришкою, зменшити вогонь, готувати до м'якості м'яса курча (30-40 хв).
Мигдаль злегка обсмажити на сухій сковороді.
Перекласти шматки курча в іншу посудину. Додати в соус нарізаний чорнослив, шматочки шоколаду, готувати на маленькому вогні 5 хвилин постійно помішуючи.
Додати в соус горіхи, сіль, перець. Перемішати.
Подавати курча поливши соусом.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепт приготовления салата мимоза. Салаты приготовление.
Проверенные рецепты постных блюд: рецепт борща украинского. Простые рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter