Кисло-солодка качка по-східному
- Качка 2 кг
- Перець червоний 0.5 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цукор 2 ст.л.
- Часник 4 зуб.
- Сіль 2 ст.л.
- Кориця (паличка) 1 шт.
- Бадьян 1 шт.
- Сік мандариновий 2 шт.
Перетерти корицю і бадьян у ступці.
Відварити качку до готовності. Додати моркву, трохи селери, цибулину, петрушку, лавровий листок.
Очистити цибулю.
Розчавити і порізати часник.
Порізати цибулю.
Додати бадьян, корицю і червоний перець.
Заливка-маринад.
У холодну качатницю налити чашку бульйону, додати часник, цибулю, соєвий соус, цукор, сіль, спеції, мандариновий сік.
У цей маринад занурити качку.
Для більшої краси додати цибулю і морквину, порізану кружечками.
Увімкнути під качатницю сильний вогонь і готувати, доки не випарується увесь маринад. Можна розвести мед із соєвим і мандариновим соком (або апельсиновим) і змащувати качку пензлем. За час приготування качку перевернути один раз.
http://recepti.biz.ua рецепты старой французской кухни
Салаты Рыбные рецепт. Салат с Рыбной консервой.
Салат невеста рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепти гарячих страв для банкетурецепти гарячих страв
Майонез за 1 минуту в домашних условияхПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Способ приготовления салата мимоза recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter