Кисло-солодка індичка
- Індичка (філе) 800 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Яблуко зелене 2 шт.
- Часник 2 зуб.
М'ясо нарізати шматочками шириною 1 см, відбити молоточком.
У мисочку видавити часник, додати оливкову олію, соєвий соус, цукор, сіль.
Замаринувати у цій суміші м'ясо від 30 хвилин до 1,5 години.
Взяти форму для запікання і застелити дно нарізаною кільцями цибулею.
На цибулеву "подушку" викласти м’ясо і зверху викласти натeрті на крупній тeртці яблука.
Запікати при температурі 200 градусів близько 1 години.
Рецепт свиной рульки от юлии высоцкойКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Отбивная куриная грудкаотбивная куриная
Рецепты В Мультиварке Рецепты: салати з язика з фото. Диета: рецепты для похудения.
Рецепт праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. База рецептов. Кулинарные рецепты
Рецепты для мультиварки, вкусно: праздничные первые блюда.
Рецепт медовика тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter