"Кіски"
- Філе індички 500 г
- Соєвий соус
- Часник 5 зуб.
- Імбир (мелений) 0.5 ч.л.
- Розмарин 0.5 ч.л.
- Перець чорний
- Морква
Філе індички нарізати довгими, тонкими смужками (15х15 мм). Смужок повинно бути у кількості кратній 3.
Маринувати у суміші соєвого соусу, розчавленого часнику, імбиру, розмарину і перцю. Витримати 1-1,5 години.
Скріпити зубочисткою зверху по 3 смужки і сплести косички. Низ скріпити зубочисткою.
Коли всі кіски будуть готові, викласти на фольгу (можна у рукав для запікання) і перекласти овочами (капуста, морква, цибуля). Можна для більшого аромату покласти кілька зубчиків часнику.
Покласти на деко і поставити у духовку на 35-40 хвилин. Температура 200-220°С.
Салати до Нового року з фотосалати до нового року
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борща украинского. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт торта из творога без выпечки. Рецепт торта из творога без выпечки жилейные.
Рецепт похудения в одной капсуле - рецепти гарячих страв. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт шоколадного кекса на сметанеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
История макового торта www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter