"Кіска" зі свининки
- Свинина (жирна) 500 г
- Сіль
- Спеції (паприка, суміш перців, коріандр, прованські трави, зіра)
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Сік лимона 2 ст.л.
М'ясо нарізати довгими смужками і замаринувати, використовуючи приправи, олію і сік лимона.
Залишити маринуватися години на 1,5-2.
Зі смужок "заплести" коси. Заплітати не туго.
Відправити в аерогриль або духовку. В аерогриль при температурі 235 градусів, швидкість висока, час приготування 22 хвилини, максимум 25, а то пересохне. Якщо в духовку, то температура 200 градусів хвилин на 30. Духовка попередньо розігріта.
Гарнірувати різними овочами та зеленню.
Рецепты для пароварки, вкусно: салати рецепти з фото. Настоящий суп харчо с фото.
Рецепты с фото: рецепты пляцков с фото.
Пошаговый фото рецепт Пирога. Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта.
Способы и приемы кулинарной обработки американской кухни. Северо-американская кухня курсовая.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter