"Кіска" зі свининки

ДРУГІ СТРАВИ
568 "Кіска" зі свининки
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина (жирна) 500 г
  • Сіль
  • Спеції (паприка, суміш перців, коріандр, прованські трави, зіра)
  • Олія рослинна 1 ст.л.
  • Сік лимона 2 ст.л.

М'ясо нарізати довгими смужками і замаринувати, використовуючи приправи, олію і сік лимона.

Залишити маринуватися години на 1,5-2.

Зі смужок "заплести" коси. Заплітати не туго.

фото Відправити в аерогриль або духовку. В аерогриль при температурі 235 градусів, швидкість висока, час приготування 22 хвилини, максимум 25, а то пересохне. Якщо в духовку, то температура 200 градусів хвилин на 30. Духовка попередньо розігріта.

Гарнірувати різними овочами та зеленню.

 

Рецепты для пароварки, вкусно: салати рецепти з фото. Настоящий суп харчо с фото.

Рецепты с фото: рецепты пляцков с фото.

Пошаговый фото рецепт Пирога. Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта.

Способы и приемы кулинарной обработки американской кухни. Северо-американская кухня курсовая.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter